Τζέκο: Δεν τα βρήκε με την Τσέλσι

Τζέκο: Δεν τα βρήκε με την Τσέλσι

Η ομάδα του Λονδίνου έκρινε πως ο Βόσνιος επιθετικός ζητούσε πολλά και έτσι στρέφεται σε άλλες λύσεις για την επίθεση, όπως του Ολιβιέ Ζιρού της Αρσεναλ.

Δεν θα πραγματοποιηθεί – εκτός απροόπτου- η μεταγραφή του Εντιν Τζέκο στην Τσέλσι. Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να ετοιμάζεται να ρίξει «αυλαία» και μετά από σειρά σκληρών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ομάδα του Λονδίνου και τον Βόσνιο επιθετικό, εν βρέθηκε η χρυσή τομή.

Οι μπλε δεν συμφώνησαν ούτε με τις οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή της Ρόμα, ούτε με την διάρκεια του συμβολαίου που εκείνος επιθυμούσε αυτό να έχει. Συγκεκριμένα ο Τζέκο ήθελε να υπογράψει για 3,5 χρόνια, λαμβάνοντας 120.000 λίρες την εβδομάδα.

Έτσι η μεταγραφή του 31χρονου ναυάγησε, παρότι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε τα είχε βρει με την Ρόμα για ένα ποσό της τάξης των 26 εκατομμυρίων λιρών.

Πλέον η Τσέλσι στρέφεται σε άλλους επιθετικούς, όπως για παράδειγμα τον Ολιβιέ Ζιρού της Αρσεναλ. Οι κανονιέρηδες απέκτησαν εδώ και δύο μέρες τον Ομπαμεγιάνγκ κι έτσι το αίτημα του Αρσέν Βενγκέρ να αποκτηθεί ικανός επιθετικός, προτού ο Γάλλος φορ δοθεί σε άλλη ομάδα, ικανοποιηθήκε.

Πλέον μένει να δούμε αν τελικά ο 31χρονος Ζιρού συνεχίσει στην Τσέλσι, καλύπτοντας έτσι το κενό από το ναυάγιο στην υπόθεση Τζέκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ