«Να ξεχάσει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ»

«Να ξεχάσει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ»

Εδώ και χρόνια η Λίβερπουλ προσπαθεί να επιστρέψει στη κορυφή του πρωταθλήματος. Οι φίλοι της κάνουν υπομονή αρκετά χρόνια. Όμως, σύμφωνα με τον Τζέιμι Κάραγκερ, θα πρέπει να κάνουν ακόμη περισσότερο μιας και το τοπίο για τους «reds» είναι θολό! Ο παλαίμαχος στόπερ του συλλόγου του Μέρσεϊσάιντ με δηλώσεις του τόνισε πως δεν πιστεύει ιδιαίτερα […]

Εδώ και χρόνια η Λίβερπουλ προσπαθεί να επιστρέψει στη κορυφή του πρωταθλήματος. Οι φίλοι της κάνουν υπομονή αρκετά χρόνια. Όμως, σύμφωνα με τον Τζέιμι Κάραγκερ, θα πρέπει να κάνουν ακόμη περισσότερο μιας και το τοπίο για τους «reds» είναι θολό!

Ο παλαίμαχος στόπερ του συλλόγου του Μέρσεϊσάιντ με δηλώσεις του τόνισε πως δεν πιστεύει ιδιαίτερα στις ικανότητες του Γιούργκεν Κλοπ, με αποτέλεσμα να δείχνει ιδιαίτερα απαισιόδοξος για το μέλλον της Λίβερπουλ και τις πιθανότητες που έχει να κατακτήσει την πρωτιά της Πρέμιερ Λιγκ άμεσα.

«Η Λίβερπουλ δεν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος. Με τον Κλοπ στο τιμόνι της δεν πιστεύω πως μπορεί το πρωτάθλημα να επιστρέψει στο «Άνφιλντ». Δεν είμαι σίγουρος πότε θα μπορέσει η παλιά μου ομάδα να τα καταφέρει. Αλλά δε νομίζω πως αυτό θα γίνει στο κοντινό μέλλον.

Λέω σκληρά πράγματα. Αλλά αυτή είναι η δυναμικότητα της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα και η πραγματικότητα είναι σκληρή!

Ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά και δε νομίζω πως η Λίβερπουλ μπορεί να τα καταφέρει με το σκεπτικό του Κλοπ», τα λόγια του Τζέιμι Κάραγκερ που δεν έχει μείνει ικανοποιημένος απ’ το έργο του Γερμανού τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ