Πάρτεϊ για Εσιέν : «Είναι το είδωλό μου»

Πάρτεϊ για Εσιέν : «Είναι το είδωλό μου»

Ο Τόμας Πάρτεϊ παραδέχθηκε πως ο Μίκαελ Εσιέν είναι ο ποδοσφαιριστή που θαυμάζει και θα ήθελε να του μοιάσει.

Ο Τόμας Πάρτεϊ ήταν το μεγαλύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Γκανέζος μέσος αποτελεί ένα από τα κορυφαία χάφ της Ευρώπης και σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ποιο είναι το είδωλό του.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος τόνισε πως ο Μίκαελ Εσιέν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ήθελε να μοιάσει. Ο συμπατριώτης του και άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και αποτελούσε από τους βασικούς χάφ του άξονα στην θητεία του στην Τσέλσι.

Αναλυτικά είπε: «Είναι ένας φανταστικός μέσος. Παλεύει για κάθε μπάλα, δεν σταματάει ποτέ, Είναι ένας θρύλος. Για μένα είναι ένας από τους καλύτερους χαφ που έβγαλε ποτέ η Αφρική και, φυσικά, το παιδικό μου είδωλο. Νομίζω πως όλοι έχουμε δει τι έχει πετύχει με τη φανέλα της Τσέλσι και τι έχει κάνει με την Εθνική Γκάνας. Υπήρξε έμπνευση για μένα προκειμένου να παίξω ποδόσφαιρο.

Μεγάλωσα βλέποντας τον Μίκαελ Εσιέν, τον Σάλεϊ Μουντάρι και τους αδερφούς Αγιού. Είναι οι άνθρωποι που έκαναν τόσο δημοφιλές το ποδόσφαιρο στη Γκάνα. Θέλω να βαδίσω στα χνάρια του Μίκαελ και τώρα έχω την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ