Έντονο ενδιαφέρον της Τότεναμ για Ζάμπιτσερ (pic)

Έντονο ενδιαφέρον της Τότεναμ για Ζάμπιτσερ (pic)

Τα «σπιρούνια» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μάρσελ Ζάμπιτσερ ενόψει του Γενάρη.

Η Τότεναμ έχει μία από τις καλύτερες επιθετικές τριάδες της Ευρώπης. Με τον Χάρι Κέιν στην κορυφή και τους Σον και Μπέιλ στα εξτρέμ, η ομάδα του Μουρίνιο μπορεί να υπερηφανεύεται για την επιθετικότητα στο ρόστερ της. Ωστόσο, πίσω από αυτή την τριάδα, η θέση του μεσοεπιθετικού είναι «ορφανή».

Συγκεκριμένα, με τον Κρίστιαν Έρισκεν στην Ίντερ και τον Ντελέ Αλί εκτός πλάνων, ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνει τον κατάλληλο αντικαταστάτη για εκείνη τη θέση. Σύμφωνα με την «BILD», ο Μάρσελ Ζάμπιτσερ είναι ο εκλεκτός για την κάλυψη του μεσοεπιθετικού.

Ο 26χρονος άσος είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Λειψία και έχει ξεχωρίσει με την ποιότητα και το ταλέντο του. Ο αγγλικός σύλλογος ετοιμάζει πρόταση στους «ταύρους», η οποία θα αγγίξει τα 30 εκατ. λίρες, δεδομένου πως το συμβόλαιο του διεθνή άσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Να θυμίσουμε πως ο Αυστριακός χάφ βρίσκεται στη Λειψία από το 2014 και μετράει 194 παρουσίες με απολογισμό 45 τέρματα και 39 ασίστ. Τέλος, είναι 44 φορές διεθνής με την Αυστρία, με οκτώ γκολ στο παλμαρέ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ