Χέντερσον για Ιμπραΐμοβιτς : «Κανείς δεν σουτάρει πιο δυνατά από εκείνον»

Χέντερσον για Ιμπραΐμοβιτς : «Κανείς δεν σουτάρει πιο δυνατά από εκείνον»

Ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιράστηκε μία στιγμή που του έχει μείνει στο μυαλό, με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Ντιν Χέντερσον πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η ανταμοιβή του ήταν να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να διεκδικήσει μία θέση στο βασικό σχήμα. Ο Βρετανός πορτιέρο έχει απέναντι του τον Ντε Χέα, ωστόσο δείχνει με την υπομονή του ότι είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία όποτε του δοθεί.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας εκμυστηρεύτηκε μία στιγμή που του έχει μείνει στο μυαλό μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, το 2017, όταν επέστρεψε από την Γκρίμσμπι Τάουν όπου έπαιζε ως δανεικός, μοιράστηκε τα αποδυτήρια με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο νεαρός άσος έμεινε άναυδος από την δύναμη που είχε το σουτ του Σουηδού αστέρα. Αναλυτικά είπε: «Θυμάμαι στο ζέσταμα, όταν είχα γυρίσει από τον δανεισμό μου στη Γκρίμσμπι Τάουν, ο Ζλάταν είχε μόλις έρθει και μου έκανε σουτ. Ήταν μια τρελή στιγμή για μένα.

Ο Ζλάταν, αυτός ο τύπος χτυπάει τόσο δυνατά τη μπάλα. Δεν έχω δει κανέναν να σουτάρει τόσο δυνατά στη ζωή μου. Το να τον αντιμετωπίζεις κάθε μέρα στην προπόνηση ήταν φανταστικό. Σαν ένα νέο παιδί, έχοντας μεγαλώσει σαν οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό ήταν κάτι που με ενέπνευσε. Για μένα ήταν κάτι υπέροχο και θα το θυμάμαι για πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ