Γκόμεζ : «Θα επιστρέψω δυνατότερος» (pic)

Γκόμεζ : «Θα επιστρέψω δυνατότερος» (pic)

Ο Τζο Γκόμεζ υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο και με ένα ποστάρισμα στα social media τόνισε ότι θα επιστρέψει δυνατότερος στην αγωνιστική δράση.

Ο Τζο Γκόμεζ στάθηκε άτυχος, καθώς αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας και υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά που προκλήθηκε στο γόνατό του.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση το πρωί της Πέμπτης και υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν τον Μάιο.

Με ποστάρισμα στα social media, ο 23χρονος Άγγλος ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, ενώ τόνισε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός και καλύτερος από ποτέ.

«Ο δρόμος προς την αποθεραπεία μου έχει ήδη ξεκινήσει. Έχω βρεθεί ξανά εδώ και ξέρω τι χρειάζεται. Θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός από ποτέ. Είμαι φυσικά απογοητευμένος, αλλά αυτό αποτελεί θέληση του θεού και πιστεύω πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τις καλές ευχές τους και τα μηνύματα συμπαράστασης. Έχω επικεντρωθεί στην αποθεραπεία μου και στο να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου με όποιον τρόπο μπορώ. Θα σας δω σύντομα», ήταν το μήνυμα το Γκόμεζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ