Πως ο Σεμέδο συναντά τους Φαν Ντάικ και Γκόμες… στο μπλοκάκι του Κλοπ (pics)

Πως ο Σεμέδο συναντά τους Φαν Ντάικ και Γκόμες… στο μπλοκάκι του Κλοπ (pics)

Ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Ρούμπεν Σεμέδο, με το FmDataba να δικαιολογεί το σκεπτικό του Γερμανού τεχνικού...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Λίβερπουλ, καθώς μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ που θα τον αφήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα έχει ούτε τις υπηρεσίες του Τζο Γκόμες. Ο Άγγλος στόπερ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο, μένοντας εκτός αγωνιστικών χώρων για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να είναι ο νούμερο ένα στόχος του Γιούργκεν Κλοπ για την κάλυψη της θέσης του κεντρικού αμυντικού. Το όνομα του σέντερ μπακ του Ολυμπιακού «παίζει» πολύ και στα αγγλικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται μια πρόταση από τους πρωταθλητές της Premier League, προσφέροντας στον Πορτογάλο πενταετές συμβόλαιο.

Γιατί όμως ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ έχει επιλέξει τον Ρούμπεν Σεμέδο; Μια ματία στο FmDataba αρκεί για να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας έχει βάλει στο μπλοκάκι του τον κεντρικό αμυντικό των ερυθρολεύκων.

Τα φυσικά προσόντα του 26χρονου ποδοσφαιριστή του πρωταθλητή Ελλάδος ταιριάζουν γάντι με την άμυνα και το στιλ που έχει φτιάξει ο Κλοπ τα τελευταία χρόνια. Γρήγορος, ταχύδυναμικός και εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι. Ό,τι ακριβώς διαθέτουν και οι δύο στόπερ της Λίβερπουλ που έχουν τεθεί νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης στο συνολικό κομμάτι των ικανοτήτων, ωστόσο μερικά από τα προσόντα που διαθέτει ο Σεμέδο είναι μέσα σε αυτά που ζητάει ο Γερμανός προπονητής.

Σύμφωνα με το αξιόπιστο FmDataba, ο Πορτογάλος έχει ίσες φυσικές ικανότητες με τον Ολλανδό «ογκόλιθο» των «κόκκινων», καθώς με «άριστα» το 45 το σύστημα αξιολόγησης του δίνει 31 όσο ακριβώς δίνει και στον Φαν Ντάικ.

Ο Σεμέδο έχει την ίδια αξιολόγηση τόσο με τον Φαν Ντάικ όσο και με τον Τζο Γκόμες, επαληθεύοντας τους λόγους για τους οποίους ο Γιούργκεν Κλοπ έχει επιλέξει τον Πορτογάλο για την κάλυψη της θέσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ