Χάντερσφιλντ – Λίβερπουλ 0-3

Χάντερσφιλντ – Λίβερπουλ 0-3

Με γκολ των Τσαν, Φιρμίνο και Σαλάχ, η Λίβερπουλ κέρδισε εκτός έδρας την Χάντερσφιλντ και έκανε σημαντικό βήμα 4άδας, εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Άρσεναλ.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ ήταν πολύ καλοί και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους γηπεδούχους να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους. Ο Τσαν έκανε την αρχή με μια γκολάρα στο 26’ και ο Φιρμίνο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μετέτρεψε σε γκολ την πάσα του Μανέ για το 2-0 του πρώτου μέρους.

Και στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ έψαξε ο τρίο γκολ για να κλειδώσει το ματς, αλλά οι Μανέ (69’) και Σαλάχ (74’) ήταν άστοχοι. Η τρίτη φορά ήταν και η φαρμακερή, ευτυχώς για τους Ρεντς, αφού ο Σαλάχ τιμώρησε το λάθος του Μπίλινγκ να παραχωρήσει πέναλτι και στο 78’ με ψύχραιμη εκτέλεση έκανε το τελικό 3-0.

Στα άλλα ματς της ημέρας η Άρσεναλ έχασε έδαφος από την αγριεμένη Σουόνσι, που μετά τη Λίβερπουλ σόκαρε και τους Κανονιέρηδες νικώντας τους εντός έδρας με 3-1. Έτσι η ομάδα του Βενγκέρ δέχτηκε μεγάλο πλήγμα στον αγώνα που κάνει να προλάβει τις θέσεις του Champions League.
Σουόνσι – Άρσεναλ 3-1 (Κλάκας 34′, 86′, Αγιού 61′ / Μονρεάλ 33′)
Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-1 (Νομπλ 43′ / Μπεντέκε 24′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ