Νέο συμβόλαιο υπογράφει ο Ντε Μπρόινε

Νέο συμβόλαιο υπογράφει ο Ντε Μπρόινε

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, Κέβιν Ντε Μπρόινε αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον έχει χαρακτηρίσει τον καλύτερο μέσο στον κόσμο και όλοι αναγνωρίζουν την αξία του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Βέλγος σταρ αποκάλυψε πως ξεκίνησε συζητήσεις με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2023: «Είμαι χαρούμενος στη Σίτι. Ξεκινήσαμε τις συζητήσεις και ελπίζω να πάνε καλά, ώστε να μείνω για πολλά ακόμη χρόνια στην ομάδα. Θέλω να μείνω και πιστεύω οι συζητήσεις θα είναι εύκολες και σύντομες», δήλωσε ο 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός στη βελγική τηλεόραση, πριν από τη χθεσινή νίκη επί της Αγγλίας με 2-0, για το Nations League.

Ο Ντε Μπρόινε εντάχθηκε στο δυναμικό της Σίτι το 2015, από τη Βόλφσμπουργκ με το ποσό ρεκόρ, τότε, των 72.77 εκατ. δολαρίων. Ο Βέλγος άσος κατέκτησε δύ τίτλους στην Αγγλία, ενώ πέρσι αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς, με 13 γκολ και 20 ασίστ στο ενεργητικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ