Μουρίνιο : «Πλέον είμαι ο Experienced One»

Μουρίνιο : «Πλέον είμαι ο Experienced One»

Ρεσιτάλ έδωσε για ακόμη μια φορά ο Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει νέο παρατσούκλι στον... εαυτό του.

Ως γνωστόν, το παρατσούκλι του Ζοζέ Μουρίνιο είναι το Special One, μετά και τη μετακόμιση του Πορτογάλου τεχνικού στην Τσέλσι από την Πόρτο.

Σε συνέντευξη του στο ESPN, ο κόουτς της Τότεναμ αποφάσισε να αλλάξει παρατσούκλι, λόγω της εμπειρίας του και της πλούσιας καριέρας του. Και κάπως έτσι, βγήκε ο… Experienced One.

«Πλέον είμαι ο Experienced One. Είμαι πάρα πολύ έμπειρος. Βασικά όλα όσα μου συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο είναι deja vu, είναι κάτι που μου έχει συμβεί στο παρελθόν.

Υπάρχουν δουλειές που χρειάζεται φυσική κατάσταση όπως ένας ποδοσφαιριστής. Ένας 40χρονος δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με έναν 20χρονο ή έναν 30χρονο, εκτός αν είσαι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Στην προπόνηση χρειάζεσαι μόνο το μυαλό σου, ένας συνδυασμός εμπειρίας και γνώσης σε κάνουν καλύτερο» ανέφερε ο προπονητής των σπιρουνιών.

Για τον Σον και τον Κέιν, ο Ζοζέ δήλωσε:

«Νομίζω ξεκίνησε με την σχέση που έχουν. Είναι καλοί φίλοι τους αρέσει να παίζουν μαζί. Θέλουν μόνο να κερδίζουν, δεν υπάρχει χώρος για ζήλια. Ο Σόνι είναι ένας γρήγορος παίκτης, του αρέσουν οι επιθέσεις στον χώρο. Ο Χάρι είναι τρομερός με την μπάλα, είναι παίκτης με ποιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ