Ατζέντης Ζιρού : «Θα ήταν ιδανικό για τον Ολιβιέ να φύγει από την Τσέλσι»

Ατζέντης Ζιρού : «Θα ήταν ιδανικό για τον Ολιβιέ να φύγει από την Τσέλσι»

Ο Ολιβιέ Ζιρού δείχνει τάσεις... φυγής από τη «μπλε» μεριά του Λονδίνου, με τον ατζέντη του, Μισέλ Μανουέλο να το επιβεβαιώνει.

Ο Ολιβιέ Ζιρού δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ, με τον Γάλλο επιθετικό να μετράει την εφετινή σεζόν έξι συμμετοχές με τη φανέλα της Τσέλσι.

Ο 34χρονος φορ δείχνει τάσεις φυγής από το Λονδίνο, με τον ατζέντη του, Μισέλ Μανουέλο να παραχωρεί συνέντευξή του στο Footmercato και να αναφέρεται στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Γάλλου από τους «μπλε».

«Θα ήταν το ιδανικό να φύγει από την Τσέλσι και να ανακαλύψει ένα νέο περιβάλλον. Στην ηλικία των 34, αν η κατάσταση δεν αλλάξει στην Τσέλσι, θέλει να πάει κάπου που να παίζει. Όλα έχουν αλλάξει, δεν υπάρχει απαγόρευση στις μεταγραφές, είναι ευκολότερο για όλους

Είναι ακόμη νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένα, θα δούμε τον Δεκέμβριου πώς θα τα πάνε οι ομάδες και αν ο Ολιβιέ θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Τσέλσι. Θα αποφασίσουμε τον Δεκέμβριο.

Η επιστροφή στην Ligue 1 δεν είναι η προτεραιότητα γι’ αυτόν. Θέλει να δει κι άλλα πράγματα, ψάχνει να πάει κάπου όπου θα απολαύσει το ποδόσφαιρο και την ποιότητα ζωής. Το ιδανικό θα ήταν φύγει από την Αγγλία, να δει άλλες κουλτούρες. Μία ομάδα της Premier League με μεγάλους στόχους, θα μπορούσε επίσης να τον βάλει σε σκέψεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ