Τσέλσι : Ολοκληρώνεται του Ζιρού

Τσέλσι : Ολοκληρώνεται του Ζιρού

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ολιβιέ Ζιρού βρίσκεται η Τσέλσι, με τον Γάλλο επιθετικό να περνάει αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο.

Μόνο οι ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για να αποκτήσει κι επίσημα τον Ολιβιέ Ζιρού η Τσέλσι, καθώς ο Γάλλος ποδοσφαιριστής περνάει αυτή την ώρα από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Οι εξελίξεις γύρω από τις Τσέλσι, Άρσεναλ και Ντόρτμουντ στο θέμα του επιθετικού φαίνεται πως θα έχουν αίσιο τέλος, αφού οι κανονιέρηδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από τους Γερμανούς, ο Μπατσουαγί ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα από τους Βεστφαλούς και ο Ζιρού ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στους μπλε του Λονδίνου.

Ο Γάλλος στράικερ δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Αρσέν Βενγκέρ, με αποτέλεσμα να αποχωρεί από την Άρσεναλ και την Τσέλσι να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να παίρνει ειδική άδεια για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις τον ποδοσφαιριστή προτού τον κάνει δικό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζιρού μετράει επτά γκολ σε 26 συμμετοχές με τη φανέλα της Άρσεναλ φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ