Λαπόρτ για Γκουαρντιόλα : «Είναι μοναδικός»

Λαπόρτ για Γκουαρντιόλα : «Είναι μοναδικός»

Ο Γάλλος στόπερ έδειξε την ικανοποίηση του για την παραμονή του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Χαρούμενος δήλωσε ο Εμερίκ Λαπόρτ, με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του Πεπ Γκουαρντιόλα με την Μάντσεστερ Σίτι (προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League) , έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός πιστεύει ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει να κερδίζει περισσότερα τρόπαια, εξαιτίας της νέας δέσμευσης του Καταλανού προπονητή με τους «πολίτες», επτά μήνες πριν τη λήξη του προηγούμενου συμβολαίου του: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί είναι καλός προπονητής, έχει επιτύχει πολλά πράγματα εδώ σε λίγο χρόνο», δήλωσε ο Γάλλος στο Sky Sports.

«Πέτυχε μεγάλα επιτεύγματα από τότε που ήρθε εδώ και νομίζω ότι και οι συμπαίκτες μου είναι επίσης ευχαριστημένοι. Δεν ξέραμε πότε θα μπορούσε να τελειώσει αυτό, αλλά τώρα το ξέρουμε και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό», πρόσθεσε ο Λαπόρτ, που πάντως δεν πιστεύει ότι η αβεβαιότητα που υπήρχε για το μέλλον του προπονητή , είχε επηρεάσει τα αποδυτήρια.

«Δεν ξέρω για τους άλλους παίκτες, αλλά εμένα όχι, παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό και θέλουμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να μην σκεφτόμαστε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε το επόμενο παιχνίδι κάθε μέρα και αυτό είναι όλο», είπε.

«Είναι μοναδικός γιατί βοηθά τους παίκτες του όσο καλύτερα μπορεί, δίνει ό,τι μπορεί σε όλους μας και αυτό είναι ιδιαίτερο για εμάς γιατί έχουμε αυτό το δέσιμο μαζί του, μπορούμε να μιλάμε μαζί του κάθε μέρα, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και προσπαθεί να μας βελτιώνει κάθε μέρα, οπότε αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς και το αισθανόμαστε.

Θέλουμε να κερδίσουμε τα μεγαλύτερα τρόπαια που μπορούμε, έτσι θα παλέψουμε σε κάθε βήμα της σεζόν για να κερδίσουμε τα πάντα και ελπίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια. Έχουμε μια αρκετά παρόμοια ομάδα με εκείνη τα προηγούμενα χρόνια, προφανώς δύο ή τρεις παίκτες έχουν φύγει, αλλά νομίζω ότι έχουμε την ίδια ικανότητα να πετύχουμε αυτό που έχουμε πετύχει στο παρελθόν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ