Ζιρού : «Τον Γενάρη θα αποφασίσω»

Ζιρού : «Τον Γενάρη θα αποφασίσω»

Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε στο μέλλον του και άφησε τα πάντα ανοιχτά.

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν μπορεί ν’ αντέξει άλλο τον πάγκο της Τσέλσι. Ο Γάλλος φορ είναι βασικός στην εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά ανησυχεί πως θα χάσει τη θέση του, αφού στην Τσέλσι είναι τρίτη ή τέταρτη επιλογή. Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής και ο 33χρονος φορ κοιτάζει τις επιλογές του και πιθανότατα το χειμώνα θ΄αλλάξει ομάδα:

«Πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου. Ακούω συνέχεια να μιλούν για την ηλικία μου, αλλά εγώ πιστεύω πως μπορώ για επόμενα δύο-τρία χρόνια να παίζω σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να σκεφτώ τιθα κάνω. Στις γιορτές θα συζητήσω με την οικογένεια μου και το Ιανουάριο θα αποφασίσω τι θα γίνει. Εκείνο που δεν μου αρέσει είναι η μόνιμη θέση μου στον πάγκο», τόνισε σχετικά ο Ζιρού σε συνέντευξη του στο «Telefoot».

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ οι Ιντερ, Λάτσιο και Τότεναμ συνεχίζουν να ενδιαφέρονται, ακόμη και μετά την παράταση του συμβολαίου του με την Τσέλσι. Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός επρόκειτο να μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και βρέθηκε πολύ κοντά στην Ίντερ, στην περασμένη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η υπογραφή νέας συμφωνίας ενός έτους με τους «μπλε» δεν διασφάλισε καθόλου το αγωνιστικό μέλλον του, απλώς εγγυήθηκε ότι η Τσέλσι δεν θα τον χάσει ως ελεύθερο. Ιντερ και Λάτσιο παραμένουν έτοιμες να προσπαθήσουν για τον 33χρονο Ζιρού, ενώ στο «κόλπο» μπήκε και η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο, πράγμα που θα σήμαινε ότι η οικογένειά του δεν θα πρέπει να φύγει από το Λονδίνο, καθώς η οικογένειά του διαμένει μόνιμα εκεί μετά τη μεταγραφή στην Αρσεναλ, το 2012.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ