Το απίθανο ρεκόρ της Τσέλσι που δύσκολα θα σπάσει η Λίβερπουλ (pic)

Το απίθανο ρεκόρ της Τσέλσι που δύσκολα θα σπάσει η Λίβερπουλ (pic)

Η Λίβερπουλ έφτασε τα 64 συνεχόμενα αήττητα εντός έδρας παιχνίδια στην Premier League, ωστόσο απέχει πολύ από εκείνο το εξωπραγματικό ρεκόρ της Τσέλσι...

Τι και αν έχει μείνει με μισή ομάδα; Η Λίβερπουλ κατάφερε να επιβληθεί εύκολα με 3-0 απέναντι στη Λέστερ και να επανέλθει ξανά στην κορυφή μαζί με την Τότεναμ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπιασε από τον λαιμό τις «αλεπούδες» του Ρότζερς και δεν άφησε κανένα περιθώριο από το πρώτο έως και το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού.

Μια νίκη που διεύρυνε το απίστευτο σερί της αρμάδας του Κλοπ, καθώς με το «τρίποντο» αυτό η Λίβερπουλ έφτασε τα 64 συνεχόμενα αήττητα παιχνίδια στο «Άνφιλντ» και ξεπέρασε την καλύτερη της επίδοση στη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς  προσπέρασε τη Λίβερπουλ του Μπομπ Πέισλι από το 1980 με τις 63 συνεχόμενες αήττητες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Το κακό για τους «κόκκινους» είναι πως έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους για να ξεπεράσουν και την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του «Νησιού»… Για την ακρίβεια, για να το κάνει αυτό θα πρέπει να μείνει αήττητη στο «Άνφιλντ» για ακόμη 23 συνεχόμενα παιχνίδια.

Το ρεκόρ των περισσότερων συνεχόμενων αήττητων παιχνιδιών στην έδρα της το κατέχει η Τσέλσι, με τους «μπλε» να έχουν φτάσει στον εκπληκτικό αριθμό -86-. Από το 2004 έως και το 2008, οι Λονδρέζοι έμειναν αήττητοι για 86 ολόκληρα παιχνίδια. Ένα ρεκόρ που το ξεκίνησε με τον ερχομό του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ