Γκουαρντιόλα : «Δική μου ευθύνη η ανάκαμψη της Σίτι»

Γκουαρντιόλα : «Δική μου ευθύνη η ανάκαμψη της Σίτι»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για την εικόνα της Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν στην Premier League, για την ακρίβεια κάνει το χειρότερο της ξεκίνημα στην εποχή του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός ψάχνει να δει τι φταίει και να διορθώσει τα πράγματα για τους πολίτες, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη η ανάκαμψη της Σίτι και όχι των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι δική μου ευθύνη να τους σηκώσω και να τους δώσω ό, τι είναι δυνατόν. Όλα θα λυθούν. Έχουμε σημειώσει σε δύο σεζόν περισσότερα από 100 γκολ. Ογδόντα ή 90 τοις εκατό των παικτών είναι οι ίδιοι .Έχουμε χάσει τον Λιρόι Σανέ, αλλά ο Λιρόι δεν έπαιξε την περασμένη σεζόν καθώς τραυματίστηκε και σημειώσαμε 100 γκολ. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Μερικές φορές μια σεζόν είναι εντελώς διαφορετική από την άλλη. Πρέπει να βρεις τη στιγμή, θα βρούμε λίγο τον τρόπο να παίξουμε. Θα βελτιωθούμε».

Παράλληλα ο Καταλανός προπονητής σχολίασε την επιστροφή του Σέρχιο Αγκουέρο στη δράση λέγοντας: «Δεν θα πω φυσικά ότι δεν χρειαζόμαστε τον Σέρχιο, τον χρειαζόμαστε. Αλλά ο Σέρχιο στα 32 του ήταν πέντε μήνες τραυματισμένος με έναν δύσκολο και επικίνδυνο τραυματισμό. Τραυματίστηκε σε μια επικίνδυνη περιοχή, επέστρεψε και έπαιξε για 50-55 λεπτά και μετά τραυματίστηκε ξανά. Θέλω να είναι σε φόρμα γιατί ξέρω ότι είναι σημαντικός για εμάς. Αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να βεβαιωθούμε ότι δεν θα επιστρέψει και θα τραυματιστεί ξανά. Πρέπει να δούμε τη σωστή στιγμή για να τον επαναφέρουμε. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να επιστρέψει και να διατηρήσει την κανονικότητα να παίζει παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ