Αλεξάντερ-Άρνολντ : «Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αποθεραπεία»

Αλεξάντερ-Άρνολντ : «Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αποθεραπεία»

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ – Άρνολντ μίλησε για τους συχνούς τραυματισμούς και το πρόβλημα που υπάρχει με τους αγώνες.

Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ υπάρχει… επιδημία τραυματισμών, με τον Αλεξάντερ -Άρνολντ να έχει τεθεί και αυτός νοκ άουτ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ πονοκεφαλιάζει με τους πολλούς τραυματισμούς, με τον αμυντικό της Λίβερπουλ να μιλάει για το θέμα και να στέκεται στο υπερφορτωμένο πρόγραμμα των αγώνων.

«Δεν είναι μόνο ότι αυτό το ημερολογιακό έτος είναι το πιο παράξενο πού ο καθένας έχει δει ποτέ στο ποδόσφαιρο, είναι επίσης το πιο έντονο πού δεν βγάζει νόημα κιόλας. Οι ώρες των παιχνιδιών, από την άποψη του πότε επιστρέφουν οι τελευταίοι διεθνείς, αψηφούν την κοινή λογική, πραγματικά. Οποιοσδήποτε έχει κοινή λογική θα παρατηρούσε ότι είναι κάτι πού δε μπορεί να συμβαίνει.

Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αποθεραπεία, το σώμα σου δε μπορεί να αποθεραπευτεί τόσο γρήγορα. Πηγαίνεις στο επόμενο ματς με τους μύες σου να μη βρίσκονται στο 100% τους, και έτσι τραυματίζεσαι. Κάτι πρέπει να αλλάξει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ