Άρσεναλ : «Οφείλουμε πολλά στον Ζιρού» είπε ο Βενγκέρ

Άρσεναλ : «Οφείλουμε πολλά στον Ζιρού» είπε ο Βενγκέρ

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Αρσέν Βενγκέρ για όλα όσα πρόσφερε τα τελευταία χρόνια στην Άρσεναλ ο Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν ήταν της κλάσης ούτε του Ντένις Μπέργκαμπ, ούτε και του Τιερί Ανρί. Όμως, ήταν ο επιθετικός που σε πολλές περιστάσεις έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Μπορεί λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι, όμως, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν το κρατάει κακία. Κάθε άλλο μάλιστα.

Ο Αλσατός τεχνικός με δηλώσεις του είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον Γάλλο φορ και επισήμανε πόσο σημαντικός ήταν για τους Λονδρέζους όλα αυτά τα χρόνια.

«Του χρωστάμε πολλά. Ήταν συνδεδεμένος με το deal που θα κάναμε με τον Ομπαμεγιάνγκ. Πριν από μερικές μέρες μόλις έγινε πατέρας για τρίτη φορά και ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον και την οικογένειά του να φύγει από το Λονδίνο. Δεν μπορούσε να απορρίψει μία πρόταση σαν και της Τσέλσι απλά και μόνο επειδή είναι μία από τις ομάδες που ανταγωνιζόμαστε.

Ήταν πολύ δημοφιλής στα αποδυτήρια. Ήταν δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές μας να το βλέπουν να φεύγει από τις τάξεις μας. Αλλά εκείνος ήθελε να παίζει περισσότερο. Θέλει να δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Γι’ αυτό και τον αφήσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ