Ριγιάντ Μαχρέζ : Απών για δεύτερη μέρα από την προπόνηση της Λέστερ

Ριγιάντ Μαχρέζ : Απών για δεύτερη μέρα από την προπόνηση της Λέστερ

Μετά το «ναυάγιο» της μετεγγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ριγιάντ Μαχρέζ παραμένει εξαφανισμένος, απέχοντας για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από τις προπονήσεις της Λέστερ. «Απογοητευμένος από τον τρόπο που του φέρθηκε το κλαμπ», δηλώνει φίλος του 26χρονου, «ελπίζω να γυρίσει με χαμόγελο» τονίζει ο Κλοντ Πιέλ.

Ήταν το μεγαλύτερο μετεγγραφικό σίριαλ στην τελευταία ημέρα του χειμερινού «παραθύρου» για την ενίσχυση των ομάδων. Η Μάντσεστερ Σίτι πίεσε για την απόκτησή του, κατέθεσε συνολικά τέσσερις επίσημες προτάσεις (η τελευταία ύψους 65 εκατομμυρίων λιρών συν έναν παίκτη ως έμψυχο αντάλλαγμα) για τα μάτια του Ριγιάντ Μαχρέζ, η στάση της Λέστερ στις διαπραγματεύσεις ωστόσο, οδήγησε την υπόθεση σε «ναυάγιο».

Η πρωτοπόρος του αγγλικού πρωταθλήματος αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του και από εκείνο το σημείο, ξεκίνησαν τα… μεθεόρτια. Ο Γαλλο-Αλγερινός χαφ εξαφανίστηκε (φημολογείται ότι οι άνθρωποι των Αλεπούδων δεν γνώριζαν που βρίσκεται ούτε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων), δεν έδωσε το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση, κρατώντας την ίδια στάση και σήμερα (2/2).

«Ήταν η τέταρτη μετεγγρραφική περίοδος στην οποία η Λέστερ του είπε ότι δεν θα τον αφήσει να φύγει. Αισθάνεται ότι έχει δώσει τα πάντα, όλες του τις δυνάμεις για το κλαμπ αυτό. Το να ενταχθεί στη Σίτι και να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα, ήταν κάτι ονειρώδες για αυτόν. Πλέον, μοιάζει μακρινό. Είναι πολύ απογοητευμένος από το πως του φέρθηκε το κλαμπ, το οποίο έχει υπηρετήσει αυτά τα τέσσερα χρόνια», δήλωσε στο Sky Sports ένας επιστήθιος φίλος του Ριγιάντ Μαχρέζ.

«Ελπίζω να γυρίσει στις προπονήσεις με χαμόγελο. Θα ήμουν ευτυχής αν μπορέσω να τον επανεντάξω στο ρόστερ», τόνισε από την πλευρά του ο Κλοντ Πιελ, με τον 26χρονο άσο να μένει φυσικά εκτός 18αδας στο ματς με την Έβερτον στις 31 Γενάρη και να μην υπολογίζεται ούτε για αυτό με τη Σουόνσι το Σάββατο (3/2). Ο Μαχρέζ (165 ματς, 44 γκολ), ο οποίος είχε αποκτηθεί τον Γενάρη του 2014 από την Χάβρη, υπέγραψε τον Αύγουστο του 2016 νέο, τετραετές συμβόλαιο με τη Λέστερ (δεσμεύεται συνεπώς ως το 2020) και άπαντες περιμένουν να δουν ποια θα είναι η εξέλιξη στην υπόθεση αυτή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ