Άρσεναλ : Σε δύσκολη θέση ο Αρτέτα, στα «ραντάρ» ο Σάρι

Άρσεναλ : Σε δύσκολη θέση ο Αρτέτα, στα «ραντάρ» ο Σάρι

Τα τελευταία αποτελέσματα της Άρσεναλ έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Μικέλ Αρτέτα, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να είναι το νούμερο ένα φαβορί για την αντικατάσταση του.

Σε περίοδο κρίσης βρίσκεται η Άρσεναλ και κυρίως ο Μικέλ Αρτέτα, καθώς τα τελευταία αποτελέσματα των «κανονιέρηδων» έχουν φέρει μια φυσιολογική γκρίνια γύρω από την ομάδα, με τα πρώτα σενάρια απόλυσης του Ισπανού να έχουν ήδη εμφανιστεί. Μπορεί το κλείσιμο της περασμένης σεζόν να ήταν ονειρικό για τους Λονδρέζους, ωστόσο τη φετινή αγωνιστική περίοδο παρουσιάζουν μεγάλα προβλήματα σε όλους τους τομείς, καθώς βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας…

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα και την StadioSport, σε περίπτωση που η διοίκηση της Άρσεναλ αποφασίσει να απομακρύνει τον Μικέλ Αρτέτα, αυτός που πιθανότατα θα τον αντικαταστήσει θα είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Όπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουν η διοικούντες την Άρσεναλ και δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές των δύο πλευρών, εάν η εικόνα της ομάδας δεν βελτιωθεί σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ