Κρίσταλ Πάλας : Πλήγμα με Σακό, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Κρίσταλ Πάλας : Πλήγμα με Σακό, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Σοβαρός τραυματισμός για τον Μπακαρί Σακό της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Πρόωρο φινάλε έχει η φετινή σεζόν για τον ακραίο επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Μπακαρί Σακό. Θα χάσει όλη την υπόλοιπη περίοδο λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Ο επιθετικός από το Μάλι αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (1-1) το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης εναντίον της Νιουκάστλ, ο προπονητής των «αετών», Ρόι Χότζσον, επιβεβαίωσε ότι ο 29χρονος υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και στους συνδέσμους που υπάρχουν σε εκείνο το σημείο του ποδιού του.

Ο Σακό, που είναι ο πρώτος σκόρερ της Κρίσταλ Πάλας στην Premier League με 6 γκολ, δεν θα αγωνιστεί σε άλλο ματς μέχρι το τέλος της περιόδου, ενώ παραμένει αμφίβολο εάν θα είναι έτοιμος και στο ξεκίνημα της επόμενης.

«Είναι βέβαιο ότι δεν θα μας βοηθήσει άλλο στο υπόλοιπο της σεζόν. Έσπασε τον αστράγαλό του», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην ομοσπονδιακός και συνέχισε: «Η κατάσταση με τους τραυματισμούς στην ομάδα μας είναι ασυνήθιστη.

Πολλοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν μυϊκούς τραυματισμούς με ποδοσφαιριστές τους, ωστόσο, στη δική μας περίπτωση έχουμε χάσει πέντε παίκτες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Μπεντέκε, Ζαχά, Σακό, όλοι πέρασαν τουλάχιστον 6 εβδομάδες εκτός δράσης μέσα στην τρέχουσα περίοδο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ