Μουρίνιο : Ενδιαφέρον για Ουμτιτί

Μουρίνιο : Ενδιαφέρον για Ουμτιτί

Ο σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα αρέσει στον Μουρίνιο και όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα για να τον κάνει δικό του.

Στη λύση του Σαμουέλ Ουμτιτί έχει στρέψει την προσοχή του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ζοσέ Μουρίνιο, εν όψει του επόμενου καλοκαιριού, όπως αποκαλύπτει το ισπανικό περιοδικό Don Balon.

Ο Πορτογάλος προπονητής παρακολουθεί τις εξελίξεις και σκοπεύει να δελεάσει τον ποδοσφαιριστή και να τον κάνει κάτοικο Μάντσεστερ. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως, δεν βιάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα και θα ξεκινήσει συζητήσεις με τους Καταλανούς μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αν οι τελευταίοι κάνουν δελεαστική προσφορά, ουσιαστικά έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον 24χρονο διεθνή, η ρήτρα στο συμβόλαιο του οποίου ανέρχεται σε 60 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται εφικτό για τη Γιουνάιτεντ.

Οι μπλαουγκράνα ξόδεψαν περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Λυών το 2016 και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2021. Ο Ουμτίτι μετράει 58 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ έχει στείλει και μία φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ