Λέστερ : «Πρέπει να βάλει μυαλό ο Μαχρέζ» είπε ο Πιέλ

Λέστερ : «Πρέπει να βάλει μυαλό ο Μαχρέζ» είπε ο Πιέλ

Στη Λέστερ φαίνεται πως υπολογίζουν ακόμη τον Ριγιάντ Μαχρέζ, γι' αυτό το λόγο και περιμένουν από τον Αλγερινό επιθετικό να βάλει μυαλό και να επιστρέψει στις προπονήσεις, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του προπονητή τους Κλοντ Πιέλ.

Κάτι παραπάνω από απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της Λέστερ προς το πρόσωπό του είναι ο Ριγιάντ Μαχρέζ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών του Ιανουαρίου είχε προτάσεις από τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως, η διοίκηση των «αλεπούδων» απάντησε αρνητικά σε όλες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αλγερινός παίκτης να «ξενερώσει» τόσο που πλέον δεν εμφανίζεται ούτε στις προπονήσεις της ομάδας. Γι’ αυτό το λόγο και ο τεχνικός του συλλόγου, Κλοντ Πιέλ, σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως ο Μαχρέζ θα πρέπει να βάλει μυαλό και να αφήσει τα πείσματα, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι σε κανονικό, αγωνιστικό ρυθμό.

«Ο Ριγιάντ δεν θα είναι διαθέσιμος για το ερχόμενο ματς. Ελπίζω να καταφέρει να καθαρίσει το μυαλό του και να επιστρέψει σε εμάς, διότι είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι μετά από αυτό», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πιελ, που συνέχισε:

«Οι συμπαίκτες του περιμένουν να γυρίσει. Είναι φίλοι μεταξύ τους. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή του, ήταν μια ευκαιρία για εκείνον. Ανήκει όμως στη Λέστερ και μπορεί να καταφέρει πολλά μαζί μας. Τον περιμένω να γυρίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ