Η πρόκληση του Ρομπέρτο Κάρλος στον Ρόμπερτσον (vids)

Η πρόκληση του Ρομπέρτο Κάρλος στον Ρόμπερτσον (vids)

Ο Ρόμπερτσον απαντούσε σε ερωτήσεις των φίλων της Λίβερπουλ στα social media, με τον Ρομπέρτο Κάρλος να παρεμβαίνει και να τον προκαλεί να αντιγράψει τη δική του εκτέλεση φάουλ.

Αναμφίβολα, ο Ρομπέρτο Κάρλος αποτελεί έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ όλων των εποχών και αποτελεί ίνδαλμα του Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος έχει εκφραστεί δημόσια για την αγάπη του προς τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο άσο.

Ο παίκτης της Λίβερπουλ απαντούσε ζωντανά σε φίλους της Λίβερπουλ στα social media, όταν ο Ρομπέρτο Κάρλος φρόντισε να παρέμβει κάνοντας τη δική του ξεχωριστή ερώτηση.

Συγκεκριμένα, ρώτησε τον Σκωτσέζο μπακ αν μπορεί να αντιγράψει τη μυθική εκτέλεση φάουλ που είχε κάνει στο ματς με τη Γαλλία.

Ο Ρόμπερτσον φυσικά απάντησε, αποθεώνοντας τον Βραζιλιάνο και στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι είναι αδύνατο να το κάνει, λέγοντας:

«Τι θρύλος! Ευχαριστώ για την ερώτηση, είσαι μεγάλη έμπνευση για εμένα και την γενιά μου. Θα πλήρωνα πολλά για να έχω το αριστερό σου πόδι! Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα το κάνω αυτό που λες, αλλά θα το έχω στο μυαλό μου ακόμα κι αν θα πρέπει να συμβιβαστώ με το γεγονός πως δεν θα το καταφέρω ποτέ»!

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ