Κλοπ : «Ο Φαμπίνιο έχει εξαιρετικές ικανότητες»

Κλοπ : «Ο Φαμπίνιο έχει εξαιρετικές ικανότητες»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τον Φαμπίνιο για τις εμφανίσεις του κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους, τονίζοντας ότι έχει εξαιρετικές ικανότητες στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Η Λίβερπουλ έχει σταθεί τρομερά άτυχη φέτος, καθώς «χτυπήθηκε» από πολλούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα ο Γιούργκεν Κλοπ να κάνει συνεχώς αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Μια από αυτές ήταν η μετατόπιση του Φαμπίνιο στο κέντρο της άμυνας. Μια κίνηση που βγήκε 100% στον Κλοπ, καθώς ο Βραζιλιάνος τα έχει πάει περίφημα στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο Γερμανός τεχνικός αποθέωσε τον 27χρονο μέσο, τονίζοντας τις εξαιρετικές του ικανότητες και τον χαρακτήρισε στρατηγικό.

«Δεν θα έλεγα πως ο Φαμπίνιο είναι ένας αμυντικά προσανατολισμένος παίκτης. Είναι ένας παίκτης προσανατολισμένος στην οργάνωση του παιχνιδιού. Είναι επίσης πολύ στρατηγικός. Δεν ξέρω τι θέση έπαιζε στα νεανικά του χρόνια στην Βραζιλία.

Στην Μονακό πάντως έπαιζε αρκετά συχνά ως δεξί back, όπως και για την εθνική ομάδα. Έχει αγωνιστεί και ως δεύτερο εξάρι. Δεν είμαι σίγουρος, αν έχει αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός ξανά, πιθανότατα ναι. Έχει την δυνατότητα να το κάνει και μπορείτε να το δείτε αυτό. Οι ικανότητες του είναι απλά εξαιρετικές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ