Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-1 : Έχασε την ευκαιρία για τη μοναξιά της κορυφής

Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-1 : Έχασε την ευκαιρία για τη μοναξιά της κορυφής

Η Τότεναμ έχασε βαθμούς νωρίτερα από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά η Λίβερπουλ... επέστρεψε το χριστουγεννιάτικο δώρο και με το δικό της 1-1 απέναντι στη Φούλαμ έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη.

Δεν κέρδισε η Τότεναμ. Δεν κέρδισε η Τσέλσι. Δεν κέρδισε η Σίτι, ούτε η Γιουνάιτεντ, αφού ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο μεταξύ τους ντέρμπι. Σε μια τέτοια αγωνιστική το… κερασάκι που έλειπε ήταν να μην κερδίσει και η Λίβερπουλ. Και πράγματι. Η ομάδα του Κλοπ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των υπολοίπων και παρ’ όλο που γνώριζε πως με νίκη στο Λονδίνο θα πήγαινε μόνη στην κορυφή, έμεινε στο 1-1.

Και μάλιστα… γλιτώνοντας, αφού η Φούλαμ ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, σημείωσε ένα γκολ και κρατούσε τη νίκη μέχρι και το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο της αναμέτρησης, όταν ο Σαλάχ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός πως βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος. Έκαναν ό,τι ήθελαν, κατάφεραν να προηγηθούν με καταπληκτικό γκολ του Ριντ στο 25′, έχασαν τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για το 2-0 μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Η Λίβερπουλ ήταν αγνώριστη, με τα πλάνα να πηγαίνουν συνεχώς στον έξαλλο Κλοπ, ο οποίος ωρυόταν προς τους παίκτες του για την εικόνα τους. Μια εικόνα που άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τους πρωταθλητές να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες και να βρίσκουν τελικά την ισοφάριση από την άσπρη βούλα. Σε ένα φάουλ του Βαϊνάλντουμ, η μπάλα βρήκε σε χέρι παίκτη της Φούλαμ, ο Σαλάχ το εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, αφού στη συνέχεια οι reds δεν μπόρεσαν να βρουν γκολ νίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ