Λέστερ – Μπράιτον 3-0 (vid)

Λέστερ – Μπράιτον 3-0 (vid)

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Λέστερ, «περίπατος» κόντρα στην Μπράιτον (3-0) με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι «αλεπούδες» πήραν ακόμα μία νίκη και ανέβηκαν «επικίνδυνα» στη βαθμολογία.

Βάρντι και Μάντισον οδήγησαν τη Λέστερ σε μία ακόμα νίκη! Οι «αλεπούδες» επικράτησαν με 3-0 της Μπράιτον στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής της Premier League και πλέον βρίσκονται στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό, όταν Τζάστιν έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μάντισον με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα για πρώτη φορά στα δίχτυα.

Στο 41′ ο Πέρεθ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Βέρντι από κοντά πλάσαρε για το 2-0 ενώ στο 44’ ο Μάντισον με (ίσως) το γκολ της αγωνιστικής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και χωρίς πολλές συγκινήσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η Λέστερ κατέκτησε τους τρεις βαθμούς και έφτασε στον πόντο τις Τότεναμ και Λίβερπουλ.

Λέστερ: Σμάιχελ, Φουχς, Έβανς, Φοφανά, Ολμπράιτον, Τίλεμανς, Εντιντί (80′ Μεντί), Τζάστιν, Μάντισον (74’ Πρατ), Αγιόθε Πέρεθ (62’ Μπαρνς), Βάρντι

Μπράιτον: Ράιαν, Γουάιτ, Μπερν, Ντανκ, Γκρος Μαρτς, Μπισουμά (78’ ΜακΆλιστερ), Φέλτμαν, Μοπέ, Γουέλμπεκ (63’ Κόνολι), Τζαχανμπάκς (56’ Αλθάτε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ