Πάει για το «μπαμ» με Οζιλ η Φενέρ

Πάει για το «μπαμ» με Οζιλ η Φενέρ

O Μεσούτ Οζίλ δεν υπολογίζεται στην Άρσεναλ και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε.

Στην Τουρκία προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσέ, είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει τον Ιανουάριο ο Μεσούτ Οζίλ, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Γερμανίας Bild. O Οζίλ δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι από τις 7 Μαρτίου (1-0 εναντίον της Γουέστ Χαμ) και δεν είναι καν εγγεγραμμένος στις λίστες παικτών της Αρσεναλ για την Premier και το Europa League.

Κι όμως ο Γερμανός μέσος εξακολουθεί να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της αγγλικής ομάδας, με ετήσιες αποδοχές σχεδόν 20 εκατομμύρια χάρη σε μια ανανέωση που υπέγραψε το 2018. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αρσεναλ ενδιαφέρεται να απαλλαγεί από έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται και για τον οποίο πληρώνει μια πραγματική περιουσία.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλές ομάδες ενδιαφέρονται, αλλά καμμία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον τεράστιο μισθό του και θα πρέπει εκείνος να αποδεχτεί μείωση για να διευκολύνει τη μεταγραφή. Η Bild επισημαίνει ότι η Φενερμπαχτσέ θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει άμεσα ή σε περίπτωση που δεν το καταφέρει θα επιχειρήσει να τον ντύσει με τη φανέλα της το καλοκαίρι, όταν τελειώνει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ