Μουρίνιο : «Ο Σον θέλει να μείνει για πάντα στην Τότεναμ»

Μουρίνιο : «Ο Σον θέλει να μείνει για πάντα στην Τότεναμ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως τόσο ο Σον όσο και η Τότεναμ επιθυμούν την ανανέωση, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός δεν επιτρέπουν ακόμη να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μπορεί τα Μέσα της Αγγλίας να θεωρούν κλεισμένη και ολοκληρωμένη την ανανέωση του Χέουνγκ Μιν Σον στην Τότεναμ, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Ζοσέ Μουρίνιο αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. Όχι γιατί δεν το θέλει κάποια πλευρά, αλλά επειδή τα οικονομικά προβλήματα που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός δεν το επιτρέπουν.

Όπως δήλωσε ο Πορτογάλος τα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός έχουν φέρει σε αβεβαιότητα την επόμενη… ημέρα, ωστόσο ανέφερε με σιγουριά πως ο Σον θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «σπιρουνιών».

«Δεν είμαι άνθρωπος των οικονομικών αλλά δεν θα μου άρεσε να είμαι ιδιοκτήτης ή διευθύνων σύμβουλος. Πως μπορείς να υπογράψεις ένα νέο συμβόλαιο με κάποιον παίκτη;

Δεν ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα την επόμενη σεζόν, δεν ξέρεις αν μπορείς να προτείνεις ένα καλύτερο συμβόλαιο σε κάποιον. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ περίεργη στιγμή, απλά εμπιστεύομαι τον Σον και τον κύριο Ντάνιελ Λέβι.

Και οι δύο θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο Σον θέλει να μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στην Τότεναμ, οπότε βλέπω να μένει, αλλά δεν έχω ζητήσει να συμβεί κάτι τώρα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή», σχολίασε ο Μουρίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ