Γκουντογκάν : «Είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές, δυσκολευόμαστε κι εμείς»

Γκουντογκάν : «Είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές, δυσκολευόμαστε κι εμείς»

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν αναφέρθηκε στο βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που δυσκολεύει τις ομάδες, τονίζοντας ότι οι παίκτες είναι άνθρωποι και όχι μηχανές.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Γουέστ Μπρομ στο «Έτιχαντ» για την 12η αγωνιστική της Premier League και έχασε έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ιλκάι Γκουντογκάν αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα των αγώνων που δυσκολεύει το έργο των ομάδων, τονίζοντας ότι οι παίκτες είναι άνθρωποι και όχι μηχανές.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να έχεις μόνο μια ομάδα που είναι στην κορυφή και να κυριαρχεί σε οτιδήποτε. Ειδικά με το πρόγραμμα που έρχεται. Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη δυσκολεύονται να να κερδίσουν συνεχόμενα παιχνίδια. Αλλά έχουμε ευθύνες και πρέπει να κερδίσουμε τέτοιου είδους παιχνίδια, ειδικά στην έδρα μας.

Είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές, δυσκολευόμαστε και εμείς. Γνωρίζουμε ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά αισθάνομαι ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός μέσος στο «BBC Sport».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ