Φιρμίνιο και… τέζα ο Μουρίνιο (2-1, vids)

Φιρμίνιο και… τέζα ο Μουρίνιο (2-1, vids)

Με γκολ του Φιρμίνιο στο 90΄η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 την Τότεναμ στο ντέρμπι της Premier League και έπιασε κορυφή με 28 βαθμούς. Μοιρασιά για Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας (1-1) και Φούλαμ-Μπράιτον (0-0).

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-1 της Τότεναμ για την 13η αγωνιστική της Premier League και πέρασε μόνη στην κορυφή με 28 βαθμούς, με την ομάδα του Μουρίνιο να μένει στη δεύτερη θέση με 25.

Λίβερπουλ – Τότεναμ 2-1

Χάρη σε γκολ του Φιρμίνο στο 90′, η Λίβερπουλ πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην Τότεναμ (2-1) και πέρασε μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα με 28 βαθμούς.

Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν δυναμικά στο ματς και προηγήθηκαν στο 26′ με τον Σαλάχ να γράφει το 1-0. Όμως, κόντρα στη ροή του αγώνα, η ομάδα του Μουρίνιο σκόραρε στην πρώτη της φάση, με τον Σον να βγαίνει απέναντι στον Άλισον και να κάνει το 1-1.

Η Τότεναμ ήταν αισθητά βελτιωμένη στο δεύτερο μέρος και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να κάνει την ανατροπή. Στο 63′ ο Μπερχβάιν σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο Μανέ σούταρε στο 74′ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η λύτρωση ήρθε στο 90′ για τη Λίβερπουλ, η οποία σκόραρε στο 90′ με τον Φιρμίνο για το τελικό 2-1.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γουίλιαμς, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Τζόουνς, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντέιβις, Ντάιερ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Χόιμπιεργκ, Σισοκό, Σον (87’Άλι), Κέιν, Λο Σέλσο (58’Μόουρα), Μπερχβάιν (76’Ρεγκιλόν).

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-1

Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τα «σφυριά» να ανεβαίνουν στην 7η θέση με 21 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα, έχασαν ευκαιρία με τον Μπεντέκε στο 15′ αλλά ο Βέλγος επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 34′, κάνοντας το 0-1.

Η Γουέστ Χαμ ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και έφερε το ματς στα ίσα με τον Αλέ στο 57′ να σημειώνει το τελικό 1-1.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Μπόουεν (80’Γιαρμολένκο), Ράις, Σούσεκ, Μπανράχμα (88’Σνόντγκρας), Φορνάλς (46’Λανσίνι), Αλέ.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Φαν Άανχλοντ, Νταν, Κουγιατέ, Γουόρντ, Εζέ (76’Αγιού), ΜακΆρθουρ, Μιλιβόγεβιτς, Τάουνσεντ (85’Σλουπ), Ζαχά, Μπεντέκε.

Φούλαμ – Μπράιτον 0-0

Φούλαμ και Μπράιτον έμειναν στο 0-0 και παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία.

Ελάχιστες οι φάσεις στο «Craven Cottage», με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 49′ με τον Λαλάνα, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 61′ ο Γουέμπστερ σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι, ενώ στο 68′ η Φούλαμ έχασε ευκαιρία με τον Λόφτους-Τσικ.

ΦΟΥΛΑΜ: Αριόλα, Έινα, Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Μπ.Ριντ (62’Καμαρά), Ανγκισά, Χ.Ριντ (62’Λεμινά), Ρόμπινσον, Λόφτους-Τσικ (77’Μίτροβιτς), Λούκμαν, Καμπαλέιρο.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσες, Γουέμπστερ, Ντανκ, Γουάιτ, Μαρτς, Αλσάτε, Μπιζουμά, Λάμπτι (79’Βάιτμαν), Τροσάρ (79’Αλιρεζά), Λαλάνα (86’Γκρος), Γουέλμπεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ