Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ 1-1

Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ 1-1

Με τον Μιλοβόγεβιτς να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 55', η Κρίσταλ Πάλας πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Νιουκάστλ, με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Κρίσταλ Πάλας και Νιουκάστλ στο Σέλχερστ Παρκ, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες, καθώς παραμένουν πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ άνοιξε στο 30ο λεπτό ο Μοχάμεντ Ντιαμέ με κοντινή προβολή, σκοράροντας ουσιαστικά προ ανυπεράσπιστης εστίας. Ο 30χρονος Σενεγαλέζος χαφ, συνέχισε έτσι την παράδοση των εκτός έδρας γκολ, καθώς και τα πέντε που έχει βάλει στη φετινή Premier League, έχουν επιτευχθεί μακριά από το St James’ Park.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι πάνω στον Μπεντέκε και τον Λούκα Μιλοβόγεβιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο άλλοτε χαφ του Ολυμπιακού ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, φέρνοντας το ματς στα ίσια στο 55′. Η Κρίσταλ Πάλας έφθασε έτσι τα πέντε εντός έδρας υπέρ της καταλογισθέντα πέναλτι, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στη Premier League.

https://www.youtube.com/watch?v=U_-NQotx6kM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ