Mιλιβόγεβιτς : «Χάσαμε με σκληρό τρόπο, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Mιλιβόγεβιτς : «Χάσαμε με σκληρό τρόπο, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν πολύ απογοητευμένος μετά τη βαριά ήττα (0-7) της Κρίσταλ Πάλας από τη Λίβερπουλ, δηλώνοντας ότι δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο στη ζωή του.

Η Κρίσταλ Πάλας δέχτηκε βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ με 7-0 για τη 14η αγωνιστική της Premier League, με τον Λούκα Mιλιβόγεβιτς να παρουσιάζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος από αυτό το αποτέλεσμα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας δήλωσε μετά το ματς ότι δυσκολεύεται να μιλήσει μετά από ένα τέτοιο βαρύ σκορ, τονίζοντας ότι δεν έχει ζήσει κάτι ανάλογο ποτέ στη ζωή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «BT Sport»:

«Είναι σκληρό ειλικρινά, είναι δύσκολο να μιλήσεις μετά από τέτοια ήττα, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ήταν τόσο αποτελεσματικοί, είχαν οκτώ σουτ και πέτυχαν επτά γκολ. Είναι πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, τιμώρησαν κάθε λάθος και άνοιξαν το ματς μετά από δύο λεπτά.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ίσως έπρεπε να είχαμε σκοράρει, αλλά μετά από αυτό δεχτήκαμε αντεπίθεση και πήγαμε στα αποδυτήρια 3-0 πίσω. Δεν αξίζαμε να χάνουμε 3-0 στο ημίχρονο, στο β’ προσπαθήσαμε να παίξουμε, αλλά είχαμε ένα σκληρό αποτέλεσμα, το 7-0 είναι ένα άσχημο συναίσθημα για μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ