Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα 0-3

Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα 0-3

Με τον Ανουάρ Ελ Γκάζι να σκοράρει δύο φορές, η Άστον Βίλα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Γουέστ Μπρομ και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την τετράδα. Ντεμπούτο με το... αριστερό για τον Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ...

Μια δίκαιη νίκη πήρε στο «Χόθορνς» η Άστον Βίλα απέναντι στη Γουέστ Μπρομ στο ντεμπούτο του Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο των γηπεδούχων. Οι «χωριάτες» σκόραραν νωρίς και εκμεταλλεύτηκαν την κόκκινη του Λίβερμορ καθώς έπιασαν από τον λαιμό την άμυνα της Γουέστ Μπρομ.

Με μπροστάρη τον Ελ Γκάζι, οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν με σχετική άνεση με το «βατό» 3-0, το οποίο θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο εάν δεν βρισκόταν σε μεγάλη βραδιά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Τζόνστον.

Το ματς

Καλύτερα ξεκίνησε την αναμέτρηση η Άστον Βίλα η οποία έστειλε το πρώτο της μήνυμα με τον Γουότκινς μόλις στο 4ο λεπτό. Οι «χωριάτες» δεν άργησαν ωστόσο να πάρουν κεφάλι στο σκορ, καθώς ένα λεπτό αργότερα πήραν κεφάλι.

Ο Ελ Γκάζι εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Τραορέ και έγραψε το 1-0 για την Άστον Βίλα, μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Βίλα ωστόσο συνέχισε να πιέζει, με τη Γουέστ Μπρομ να μην έχει καμία απάντηση και να βρίσκεται δίκαια πίσω στο σκορ.

Το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν στο 36ο λεπτό ο Λίβερμορ αντίκρισε δικαίως την κόκκινη κάρτα μετά από ένα «δολοφονικό» μαρκάρισμα που έκανε πάνω στον Γκρίλις. Ο Μάρτιν Άτκινσον χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR για να πάρει τη σωστή απόφαση.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον πρώτο λόγο σε κάθε ευκαιρία.

Ο Τζόνστον κατάφερε να αποσοβήσει δύο σίγουρα γκολ για την Άστον Βίλα, καθώς ο τερματοφύλακας της Γουέστ Μπρομ πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές σε σουτ του Ελ Γκάζι. Εκείνο του Τραορέ ωστόσο δεν μπόρεσε να το σταματήσει, με τον επιθετικό της Βίλα να γράφει το 2-0 στο 84′ και να «κλειδώνει» το ματς.

Ο Ελ Γκάζι σκόραρε το δεύτερο του προσωπικό γκολ στο 88ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του Σμιθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ