Ο Εσπίριτο Σάντο τα… έψαλλε στον διαιτητή για τις αποφάσεις του με τη Μπέρνλι

Ο Εσπίριτο Σάντο τα… έψαλλε στον διαιτητή για τις αποφάσεις του με τη Μπέρνλι

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Λι Μέισον στην ήττα της Γουλβς με 2-1 από τη Μπέρνλι, με τις δηλώσεις του να είναι «σκληρές» και μπορούν να επισύρουν κυρώσεις από την Premier League.

Η Γουλβς γνώρισε την ήττα με 2-1 εκτός έδρας από την Μπέρνλι για την 14η αγωνιστική της Premier League και έπεσε στην 11η θέση με 20 βαθμούς.

Ο τεχνικός των «λύκων»,  Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Λι Μέισον.

Ο 46χρονος προπονητής αναφέρθηκε με «σκληρές» ατάκες στον Μέισον, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί σε παιχνίδι της Γουλβς. Αυτές οι δηλώσεις ενδέχεται να φέρουν σοβαρή τιμωρία από το πειθαρχικό σώμα της Premier League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου:

«Ο διαιτητής δεν είχε την ποιότητα για ένα παιχνίδι της Premier League, αυτό είναι ένα πρόβλημα που το ξέραμε, γιατί είχαμε συναντήσει τον Λι Μέισον και στο παρελθόν. Δεν πρόκειται για ένα κρίσιμο λάθος ή τις αποφάσεις του, αλλά για το πώς χειρίζεται το παιχνίδι.

«Οι παίκτες νιώθουν νευρικοί, σφυρίζει απλά απ’ τους… θορύβους των παικτών. Μιλάμε για το καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά ο συγκεκριμένος δεν έχει την ποιότητα να σφυρίζει στην Premier.

Απλώς δεν θέλω να τον δω άλλη φορά, του είπα ότι ελπίζω να μην σφυρίζει ξανά σε παιχνίδι μας. Δεν μπορεί να ελέγξει τους παίκτες, οι παίκτες διαφωνούν συνεχώς. Οι άλλοι διαιτητές άφηναν το παιχνίδι να προχωράει κανονικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ