Τότεναμ : Λο Σέλσο από το νέο έτος

Τότεναμ : Λο Σέλσο από το νέο έτος

Εκτός δράσης για τουλάχιστον δέκα ημέρες θα μείνει ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο στην Τότεναμ.

Το διάστημα 26 Δεκεμβρίου-4 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές στην Premier League, οι οποίες ενδέχεται να κρίνουν πολλά στο αγγλικό πρωτάθλημα, ωστόσο σε αυτό το κρίσιμο διάστημα η Τότεναμ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τζιοβάνι Λο Σέλσο.

Και αυτό γιατί ο τεχνικός των «πετεινών», Ζοζέ Μουρίνιο, δήλωσε ότι ο Αργεντινός μέσος δεν θα αγωνιστεί μέχρι το νέο έτος, καθώς τραυματίστηκε στον ιγνυακό τένοντα στον αγώνα με τη Λέστερ. Ο 24χρονος άσος αντικαταστάθηκε στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, στην οποία η Τότεναμ ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας, και πλέον θα χάσει τα παιχνίδια των «σπερς» με Γουλβς (27/12), Φούλαμ (30/12) και Λιντς (2/1). Στον αντίποδα, ο Τανγκί Ντομπελέ, ο οποίος απουσίασε από τον χθεσινό προημιτελικό του League Cup με τη Στόουκ Σίτι, τέθηκε στη διάθεση του Μουρίνιο.

«Ο Τζιό, όχι, δεν θα είναι έτοιμος» δήλωσε ο Πορτογάλος στους δημοσιογράφους ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τους «λύκους» και συνέχισε: «Δεν ξέρω (πότε θα επιστρέψει), δεν θα παίξει σίγουρα σε αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο Τανγκί είναι έτοιμος, αλλά δεν ήρθε στο Στόουκ. Απόφασή μου, αλλά είναι έτοιμος».

Στο μεταξύ, ο Μουρίνιο δήλωσε ότι δεν θα ξεκουράσει τον Χάρι Κέιν, ο οποίος έπαιξε και στα 90 λεπτά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Τότεναμ και έχει φέτος συμμετοχή σε 19 γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ