Κλοπ : «Ο Σολ απέτυχε ως προπονητής και τώρα ασκεί και κριτική»

Κλοπ : «Ο Σολ απέτυχε ως προπονητής και τώρα ασκεί και κριτική»

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιτέθηκε στον παλαίμαχο της Μπάγερν που έκανε απαξιωτικά σχόλια για τον υπηρεσιακό προπονητή της Ντόρτμουντ

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε τα αρνητικά σχόλια του Μεχμέτ Σολ για τον υπηρεσιακό τεχνικό της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, και πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας αυστηρή κριτική στον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Σόλ τόνισε πως όταν μιλάει ο Τέρζιτς «δεν βγαίνει τίποτα ενδιαφέρον από τα χείλη του, είναι σαν να μας λέει πως ο ήλιος θα ανατείλει αύριο, δεν μπορεί να κάνει αναλύσεις».

Ο Κλοπ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Τέρζιτς στην Ντόρτμουντ, απάντησε τονίζοντας: «Τι δίπλωμα έχει πάρει ο Σολ για να κριτικάρει προπονητές; Είναι σαν να μιλάω εγώ για την κατασκευή αμαξιών που δεν έχω ιδέα για αυτό.

Ο Μεχμέτ Σολ αρέσκεται να μιλάει για τους νεαρούς Γερμανούς τεχνικούς. Εγώ σιχαίνομαι να κάνω σχόλια για τέτοια πράγματα αλλά εκείνος πάντα μιλάει για ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Προσπάθησε να γίνει προπονητής, αλλά δεν τα κατάφερε και τώρα μιλάει σαν να έχει φάει τη σοφία με τα κουτάλια. Λέει πως δεν μπορεί να ακούει άλλο και ενώ ο Τέρζιτς ήταν να μιλήσει για πρώτη φορά στην κάμερα. Πώς γίνεται να μην θέλεις να ακούσεις άλλο από έναν προπονητή που εκφράζεται δημόσια για πρώτη φορά;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ