Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο King Power Stadium στο πρώτο ματς της Boxing Day, με τη Λίβερπουλ να είναι η πιο ευνοημένη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πέταξε» την ευκαιρία κόντρα στη Λέστερ να βρεθεί στη δεύτερη θέση κι ακόμα πιο κοντά στη Λίβερπουλ, καθώς ήρθε ισόπαλη με τις αλεπούδες.

Αν και η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προηγήθηκε δις με Ράσφορντ και Μπρούνο Φερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφάνισε ξανά αμυντικά προβλήματα και οι γηπεδούχοι τα εκμεταλλεύτηκαν, βρίσκοντας απαντήσεις με Μπαρνς και Βάρντι για να… φρενάρει την αντίπαλό της (2-2). Οι κόκκινοι διάβολοι ήταν μπροστά μέχρι 85ο λεπτό όμως εκεί μίλησε ο Βάρντι και έφερε το ματς στα ίσια στερώντας από τη Γιουνάιτεντ την 11η συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας. Κάπως έτσι, η Λέστερ παρέμεινε στη δεύτερη θέση και πάνω από την Γιουνάιτεντ, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Όσον αφορά το ματς μόλις στα 70 μόλις δευτερόλεπτα, ο Φερνάντες σέντραρε από αριστερά αλλά ο Ράσφορντ έχασε απίθανη ευκαιρία με κεφαλιά εξ επαφής, ενώ στο 8’ o Ντε Χέα έκανε τραγικό λάθος αλλά η άμυνα της Γιουνάιτεντ πρόλαβε τον Μπαρνς. Και τελικά στο 23ο λεπτό ο Φερνάντες τσίμπησε πανέξυπνα για τον Ράσφορντ που πλάσαρε από κοντά για το 0-1. Ωστόσο στο 31ο λεπτό ο Μπαρνς βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με όμορφο σουτ έκανε το 1-1.

Στο 37ο λεπτό η Γιουνάιτεντ απείλησε με κεφαλιά του Μπρούνο Φερνάντες, ενώ στο 60’ ο Τίλεμανς έκανε τραγικό λάθος στο κέντρο, ο Φρεντ έκλεψε κι έδωσε με τη μία στον Ράσφορντ κι εκείνος πλάσαρε από κοντά αλλά ο Σμάιχελ πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ράσφορντ πέρασε νέα κάθετη στον Μαρσιάλ και ο Γάλλος έφυγε μόνος στην κόντρα και πλάσαρε σωστά αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 70ο λεπτό μετά από στημένη φάση ο Μαγκουάιρ πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε και στο 79’ ο Καβάνι έβγαλε κάθετα στον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 1-2. Κι όμως στο 85’ ο Αγιόθε έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Βάρντι με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-2. Μάλιστα στο 90+3’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Γιουνάιτεντ, η μπάλα στρώθηκε στον αμαρκάριστο Αγιόθε που αιφνιδιάστηκε κι έχασε πιθανή ευκαιρία.

Λέστερ: Σμάιχελ, Έβανς, Καστάιν, Τζάστιν, Φοφανά, Εντιντί, Μπαρνς, Τίλεμανς, Ολμπράιτον (81’ Αγιόθε Πέρεθ), Μάντισον, Βάρντι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ (66’ Τουανζέμπε), Μπεϊγί, Μαγκουάιρ, Σο, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Τζέιμς (54’ Πογκμπά), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ (75’ Καβάνι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ