Νίκες για Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον (vids)

Νίκες για Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον (vids)

Οι «Πολίτες» επιβλήθηκαν 2-0 της Νιουκάσλ στο Έιτιχαντ, ενώ τα «ζαχαρωτα» πήραν το διπλό στην έδρα της Σέφιλντ με 1-0.

Στον ένα βαθμό από την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ πλησίασε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νίκησε 2-0 τη Νιουκάσλ στο Έιτιχαντ. Οι Σίτιζενς του Γκουαρντιόλα δεν αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα και πλησίασαν την τετράδα, που είναι το πρώτο ζητούμενο για αυτούς…

Η Σίτι προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ. Στο 14′ ο Στέρλινγκ ντρίμπλαρε τον αντίπαλο του και πάσαρε στον αμαρκάριστο Γκιντογκάν, ο οποίος με δυνατό σουτ σκόραρε.

Στο 55′ ο Φεράν Τόρρες βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σίλβα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

MANΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Στόουνς, Άκε, Ρόδρι (57’Φερναντίνιο), Γκιντογκάν (90’Φόντεν), Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο, Τόρες (77’Αγκουέρο), Στέρλινγκ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Γεντλίν, Κλαρκ, Σαρ, Φερνάντες, Ρίτσι (68’Λιούις), Χέιντεν, Μ.Λονφκσταφ, Μέρφι, Αλμιρόν (82’Γκέιλ), Ζοέλιντον (71’Κάρολ).

Στο -2 από τη Λίβερπουλ η Έβερτον

Η Έβερτον συνεχίζει την καταδίωξη της Λίβερπουλ και με το «διπλό» που πήρε στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στο -2. Βέβαια, οι κόκκινοι του Κλοπ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετα, η γηπεδούχος παρέμεινε στους δύο πόντους και στην τελευταία θέση και το μέλλον της προμηνύεται δυσοίωνο.

Η νίκη δεν ήρθε εύκολα για τα ζαχαρωτά του Κάρλο Αντσελότι, αφού άργησαν να βρουν το γκολ. Στο 80′ ο Σίνγκουρτσον έγινε ο αποδέκτης ενός ωραίου συνδυασμού των συμπαικτών του και σκόραρε με πλασέ.

Η Σέφιλντ ζήτησε πέναλτι στο 57′, όταν ο Κιν ανέτρεψε τον Μακ Γκόλντρικ, αλλά ο διαιτητής σε συνεννόηση με το VAR θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάλντοκ, Μπάσαμ, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Στίβενς, Όσμπορν, Αμπαντού, Μπερκ (46’ΜακΜπέρνι), Μπρούστερ (76’Μόουσετ), ΜακΓκόλντρικ (63’Νόργουντ).

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Χόλγκεϊτ, Μίνα, Κιν (66’Κόλεμαν), Γκόντφρεϊ, Ντουκούρ, Ντέιβις (74’Γκόμες), Γκόρντον (55’Μπερνάρντ), Σίγκουρντσον, Ιβάμπι, Κάλβερτ-Λιούιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ