Κλοπ : «Μας δίνει τεράστια ώθηση η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες»

Κλοπ : «Μας δίνει τεράστια ώθηση η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του Άνφιλντ και τόνισε πως αυτό δίνει έξτρα ώθηση στη Λίβερπουλ.

Την Γουέστ Μπρομ για την 15η αγωνιστική της Premier League υποδέχεται σήμερα στις 18.00 η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το ότι, η ομάδα του έχει την υποστήριξη του κόσμου στις εξέδρες, κάτι το οποίο δίνει τεράστια ώθηση στους παίκτες, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

«Στην περίπτωση μας, μας δίνουν μια τεράστια ώθηση από την συναισθηματική πλευρά. Είναι κάτι ωραίο και το κάνει πολύ πιο απολαυστικό. Νομίζω πως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει (η παρουσία του κόσμου) την διαφορά όσο αφορά τα αποτελέσματα μας. Παίξαμε σε γεμάτο γήπεδο, παίξαμε σε άδειο γήπεδο, παίξαμε με 2.000 κόσμο και κερδίσαμε τα περισσότερα παιχνίδια μας. Όχι όλα τα παιχνίδια, αλλά τα περισσότερα.

Μπορείτε να δείτε πως προσφέρει ένα τεράστιο πλεονέκτημα και θα ευχόμουν να το είχαν όλοι. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα έχουμε εμείς αυτό το πλεονέκτημα. Αυτό ήταν κάτι που μας έμαθε αυτή η χρονιά, να απολαμβάνουμε τα καλά πράγματα για όσο τα έχουμε, γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα ως δεδομένο. Ποτέ στην ζωή μου δεν θα πάρω ως δεδομένο ένα γεμάτο γήπεδο.

Έχω δουλέψει στην Μάιντς, στην Ντόρτμουντ και στην Λίβερπουλ και δεν νομίζω πως έχω δει πολλές φορές το εντός έδρας μας γήπεδο να μην είναι sold out. Το απολάμβανα, αλλά δεν σκεφτόμουν πόσο ξεχωριστό είναι. Στο μέλλον θα το κάνω πολύ περισσότερο από ότι στο παρελθόν» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Γερμανός προπονητής της περυσινής πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος αναφέρθηκε στο ότι μόνο η Λίβερπουλ και η Έβερτον έχουν την δυνατότητα να έχουν κόσμο στις εξέδρες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ