Γουέστ Χαμ – Μπράιτον 2-2 : Ματσάρα στο Λονδίνο με… χαμένη τη Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ – Μπράιτον 2-2 : Ματσάρα στο Λονδίνο με… χαμένη τη Γουέστ Χαμ

Τρομερό ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με τις Γουέστ Χαμ και Μπράιτον να μένουν στο 2-2. Εχασαν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι να πλησιάσουν και άλλο τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Πολύ ωραίο ματς στο Λονδίνο, με την Γουέστ Χαμ να μένει στο 2-2 με την Μπράιτον για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Οι δυο ομάδες προσέφεραν ωραίο θέαμα, με τους γηπεδούχους όμως να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στην προσπάθεια που κάνουν για να πλησιάσουν τις ευρωπαϊκές θέσεις. Η Γουέστ Χαμ έμεινε μακριά από το τρίποντο για τρίτο σερί ματς και με αυτή την ισοπαλία, βρίσκεται στη 10η θέση με 22 πόντους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πήραν μια μικρή… ανάσα, καθώς είναι στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα και συγκεκριμένα στη 16η θέση με 13 πόντους.

Στο 44ο λεπτό η Μπράιτον άνοιξε το σκορ. Ο Μπαρν σέντραρε από αριστερά, ο Μοπέ ευνοήθηκε από τις κόντρες, γύρισε από κοντά και σούταρε για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα «σφυριά» μπήκαν καλύτερα και στο 60ο λεπτό ο Γιαρμολένκο σέντραρε από δεξιά και ο Τζόνσον με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 1-1.

Στο 70’ μετά από σέντρα του Μαρτς από αριστερά, ο Σούτσεκ προσπάθησε να διώξει αλλά ο Ντανκ πήρε την κόντρα και από κοντά έκανε το 1-2 με σουτ.

Η ομάδα του Μόγιες ισοφάρισε 82ο λεπτό με τον Σούτσεκ που με κεφαλιά, έγραψε το τελικό 2-2.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Μπαλμπουενά, Κουφάλ, Ράις, Σούτσεκ, Νόουμπλ (46’ Λανσίνι), Τζόνσον, Αλέ, Μπόουεν (46’ Γιαρμολένκο)

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ρόμπερτ Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Μπαρν, Ντανκ, Λαλάνα (46’ Αλσάτε), Γουάιτ, Μαρτς, Μπισουμά, Τροσάρ, Μοπέ (90’ Τζαχανμπάκς), Γουέλμπεκ (83’ Γκρος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ