Γουλβς-Τότεναμ: Η μπίλια έκατσε στην ισοπαλία (1-1)

Γουλβς-Τότεναμ: Η μπίλια έκατσε στην ισοπαλία (1-1)

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με τον Ντομπελέ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 86’ με τον Σαΐς. Τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη για την Τότεναμ.

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο Μολινό, ανάμεσα στην Γουλβς και την Τότεναμ, για την 15η αγωνιστική της Premier League, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντομπελέ, ωστόσο, δεν κατάφεραν να σκοράρουν δεύτερο γκολ και το πλήρωσαν ακριβά, αφού οι γηπεδούχοι στο 86’ βρήκαν γκολ της ισοφάρισης με τον Σαΐς.

Ετσι, οι Πετεινοί έμειναν για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκης και με 26 πόντους είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Λύκοι βρίσκονται στην 11η θέση με 21 πόντους. Οσον αφορά στον Ντάνιελ Ποντένσε, ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Γκολ με το… καλησπέρα

Η Τότεναμ αιφνιδίασε την Γουλβς και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις 57 δευτερόλεπτα, μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Τανγκί Εντομπελέ με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα… συστημένη στα δίχτυα του Ρουί Πατρίτσιο και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Οι Πετεινοί όμως πίστεψαν ότι κρατώντας το μηδέν θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και έριξαν την απόδοσή τους, παίζοντας κυρίως άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι περίμεναν τους γηπεδούχους, οι οποίοι ωστόσο ήταν εγκλωβισμένοι στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του Μουρίνιο.

Η απάντηση του Σαΐς

Το παιχνίδι είχε λιγοστές φάσεις, με την Γουλβς να προσπαθεί κυρίως με βαθιές μπαλιές και στημένες φάσεις να φτάσει στην ισοφάριση. Και τα κατάφερε στο 86’ με τον Σαΐς. Ο άσος της Γουλβς πρόλαβε τους πάντες στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νέτο και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Τότεναμ για το 1-1.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μάρσαλ, Κόαντι, Σεμέδο, Σάις, Μουτίνιο, Νέβες, Ποντένσε, Νέτο, Τραορέ, Φάμπιο Σίλβα.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντόχερτι, Ντέιβις, Σάντσες, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ, Ντάιερ, Γουίνκς, Εντομπελέ, Σον, Κέιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ