Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ 1-1: Άργησε να ξυπνήσει, λυτρώθηκε από τον Μπαρνς

Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ 1-1: Άργησε να ξυπνήσει, λυτρώθηκε από τον Μπαρνς

Το εκτεταμένο ροτέισον του Ρότζερς στοίχισε στη Λέστερ, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κρίσταλ Πάλας με γκολ του Ζαχά, αλλά πήρε έστω τον βαθμό με γκολ του Μπαρνς στο 83'.

Ο Μπρένταν Ρότζερς αποφάσισε να πάει σε εκτεταμένο ροτέισον. Έξω ο Βάρντι, έξω ο Τίλεμανς, έξω ο Εντιντί, έξω ο Μάντισον. Προφανώς θεώρησε πως η ομάδα του μπορεί και χωρίς αυτούς απέναντι σε μια Κρίσταλ Πάλας που το τελευταίο διάστημα παρέπαιε, έχοντας δεχτεί εφτά γκολ από τη Λίβερπουλ και τρία από την Άστον Βίλα.

Η Λέστερ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε χαμένο πέναλτι με τον Ιχεανάτσο στο 18′ να ανοίξει το σκορ και άλλη μία μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του ίδιου παίκτη από τη μικρή περιοχή. Και η Κρίσταλ Πάλας την τιμώρησε.

Στο 58′ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μιλιβόγεβιτς έδωσε στον Ζαχά, αυτός άπλωσε δεξιά στον Τάουσεντ που σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι με στόχο και πάλι τον Ζαχά, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ στην κίνηση. Σε ένα γκολ που φέρει μεγάλη ευθύνη και ο Σμάιχελ.

Ο Ρότζερς επιστράτευσε άρον – άρον Τίλεμανς και Βάρντι για να… γλιτώσει την ήττα, αλλά ο Μπαρνς ήταν αυτός που τελικά λύτρωσε τη Λέστερ. Στο 83′ με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, με τη Λέστερ να πιέζει στο φινάλε αλλά να μη φτάνει στην ολική ανατροπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ