Τσέλσι – Άστον Βίλα 1-1: Νέα γκέλα και κορυφή με τα… κυάλια

Τσέλσι – Άστον Βίλα 1-1: Νέα γκέλα και κορυφή με τα… κυάλια

Η Άστον Βίλα συνεχίζει να εντυπωσιάζει, η Τσέλσι συνεχίζει να απογοητεύει. Οι μπλε προηγήθηκαν με τον Ζιρού, αλλά η Βίλα είχε απάντηση με τον Ελ Γκάζι και το τελικό 1-1 απομακρύνει κι άλλο την ομάδα του Λάμπαρντ από την κορυφή.

Πριν από δύο μέρες ήταν η Άρσεναλ που… σόκαρε την Τσέλσι. Η Άρσεναλ των πολλών απουσιών που σημείωσε τρία γκολ και θα μπορούσε να είχε βάλει άλλα τόσα στο Emirates. Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποφάσισε να φρεσκάρει την ομάδα του, να βάλει νέα πρόσωπα, αλλά η Τσέλσι και πάλι απογήτευσε.

Το τελικό 1-1 με την εκπληκτική Άστον Βίλα, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει άπαντες, φέρνει την ομάδα του Λονδίνου ακόμα πιο μακριά από την κορυφή.  Αν η Λίβερπουλ κερδίσει την Τετάρτη τη Νιούκαστλ, η Τσέλσι θα μείνει στο -9 από την πρώτη θέση.

Το βράδυ της Δευτέρας στο Σταμφορντ Μπριτζ η Βίλα ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο στο πρώτο 25λεπτο, αλλά η Τσέλσι προηγήθηκε. Στο 34′ έπειτα από εκπληκτική σέντρα του Τσιλγουελ, ήρθε ο Ζιρού με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι να ανοίξει το σκορ. Λίγο πριν το ημίχρονο οι μπλε είχαν ακόμα μία σημαντική ευκαιρία, αλλά η Βίλα βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Στο 50′ ο Κας σέντραρε από δεξιά, ο Ελ Γκάζι ήταν ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1, σε ένα ματς που είχε πολλές φάσεις μέχρι το φινάλε, αλλά έμεινε στην ισοπαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ