Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 1-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 1-0

Οι Κόκκινοι Διάβολοι επικράτησαν με 1-0 της Γουλβς με γκολ του Μάρκους Ράσφορντ στο 90+3’, ανέβηκαν στη δεύτερη θέση και είναι στο -2 από την Λίβερπουλ.

Με… buzzer beater του Μάρκους Ράσφορντ στο 90+3’, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Γουλβς στο «Ολντ Τράφορντ» με 1-0 για την 16η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι με το χρυσό γκολ του 23χρονου επιθετικού έκαμψαν την αντίσταση των Λύκων, έφτασαν τους 30 πόντους σε 15 ματς και βρίσκονται στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Από την άλλη, η ομάδα του Ντάνιελ Ποντένσε, που αγωνίστηκε ως αλλαγή, έμεινε στους 21 πόντους και στην 12η θέση.

Οι παίκτες του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν εμφανώς κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, με τους Λύκους να αμύνονται με επιτυχία. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους και στο 90+3’ κατάφεραν να βρουν το γκολ που έψαχναν και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Σπατάλησε τις ευκαιρίες της η Γουλβς

Στο πρώτο ημίχρονο η Γουλβς «χτύπησε» στην κόντρα την Γιουνάιτεντ και κατάφερε να δημιουργήσει ορισμένες καλές ευκαιρίες στα καρέ του Νταβίντ Ντε Χέα. Οι παίκτες του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, ωστόσο, δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν, με τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ να κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις και να κρατάει όρθια την ομάδα του.

Οι Λύκοι απείλησαν στο 8’ με τον Νέτο και στο 11’ με τον Βιτίνια, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Ντε Χεά ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε. Στο 13’ ο πορτιέρο της Γιουνάιτεντ είχε και πάλι «όχι», αυτή τη φορά στον Νέβες, ενώ στο 23′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μουτίνιο.

Η μοναδική καλή ευκαιρία της Μάντσεστερ στο πρώτο μέρος ήταν στο 34’. Ο Μπρούνο Φερνάντες βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά ο Ρουί Πατρίτσιο απέκρουσε. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Καβάνι, αλλά ο έμπειρος στράικερ αστόχησε από πολύ κοντά. Ετσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.

Ανέβηκε η Γιουνάιτεντ, «λυτρωτής» ο Ράσφορντ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και άρχισαν να ασκούν πίεση στα καρέ των φιλοξενούμενων. Οσες ευκαιρίες δημιούργησαν όμως σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό Ρουί Πατρίτσιο. Στο 70′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Γιουνάιτεντ σκόραρε με τον Καβάνι αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 75’ ο Πογκμπά δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο κίπερ της Γουλβς ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε.

Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο 0-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ωστόσο μίλησε η ποιότητα του Μπρούνο Φερνάντες και η εκτελεστική δεινότητα του Μάρκους Ράσφορντ. Ο Πορτογάλος δημιούργησε για τον συμπαίκτη του και αυτός εκτέλεσε τον τερματοφύλακα της Γουλβς, δίνοντας τη νίκη στους Κόκκινους Διαβόλους.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Μπαϊγί, Μαγκουάιρ, Άλεξ Τέλες (45′ Σο), Μάτιτς, Πογκμπά, Γκρίνγουντ (64′ Μαρσιάλ), Μπρούνο Φερνάντες (90+5′ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ, Καβάνι

ΓΟΥΛΒΣ: Ρούι Πατρίσιο, Κίλμαν, Κόαντι, Σαΐς, Χόεβερ, Νέβες, Βιτίνια (55′ Ποντένσε), Ζοάο Μουτίνιο, Νούρι, Ανταμά Τραορέ, Πέδρο Νέτο (65′ Φάμπιο Σίλβα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ