Γερό… μπάσιμο της Τότεναμ για Σάμπιτσερ

Γερό… μπάσιμο της Τότεναμ για Σάμπιτσερ

Μία γενναία πρόταση προτίθεται να κάνει η Τότεναμ στη Λειψία για την απόκτηση του Μαρσέλ Σάμπιτσερ, τον οποίο θέλει διακαώς ο Μουρίνιο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο και η Τότεναμ έχουν βάλει στο… μάτι τον Μαρσέλ Σάμπιτσερ της Λειψίας.

Ο 26χρονος μέσος της γερμανικής ομάδας, αρέσει πολύ στα «σπιρούνια», τα οποία θέλουν να τον κάνουν δικό τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν αυτό!

Ο Σάμπιτσερ έχει εντυπωσιάσει άπαντες με τις εμφανίσεις του στην Bundesliga. Και όσο να ‘ναι, επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Και αυτό είναι η Premier League. Σύμφωνα με τη γερμανική «Bild» λοιπόν, ο Μουρίνιο έχει ξεχωρίσει από τους στόχους του τον Αυστριακό μέσο της Λειψίας!

Συνεπώς, η Τότεναμ θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον φέρει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Το κασέ του Σάμπιτσερ αυτή τη στιγμή, ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η αγγλική ομάδα προτίθεται να δώσει επιπλέον 5 εκατ. ευρώ, για να δελεάσει τη Λειψία.

Οι προτάσεις για τον Σάμπιτσερ πάντως είναι πολλές, το συμβόλαιο του οποίου με τον γερμανικό σύλλογο λήγει το καλοκαίρι του 2022. Η Τότεναμ φέρεται να είναι το φαβορί για την απόκτησή του, αλλά μένει να επιβεβαιωθεί αυτό από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ