Ποινή τριών αγώνων στον Καβάνι για ρατσιστικό σχόλιο – Χάνει τη Σίτι!

Ποινή τριών αγώνων στον Καβάνι για ρατσιστικό σχόλιο – Χάνει τη Σίτι!

Η FA τιμώρησε τον Έντινσον Καβάνι για το ρατσιστικό του σχόλιο μέσω των social media και θα χάσει τους επόμενους τρεις αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τελικά ο Έντινσον Καβάνι πλήρωσε πολύ ακριβά το «Gracias negrito».

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σαουθάμπτον, πριν από λίγο καιρό, ένας fan του Καβάνι του έστειλε συγχαρητήρια και ο Ουρουγουανός επιθετικός απάντησε με τη φράση «Gracias negrito», που σημαίνει «Ευχαριστώ νέγρε».

Η FA λοιπόν, αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, τιμώρησε τον Καβάνι με ποινή τριών αγωνιστικών. Συνεπώς, ο έμπειρος στράικερ θα χάσει τα επόμενα τρία ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Καβάνι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Άστον Βίλα για την Premier League, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας και με τη Γουότφορντ για το Κύπελλο FA.

Η τιμωρία περιλαμβάνει και πρόστιμο 100.000 λιρών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Έντινσον Καβάνι δεν πρόκειται να κάνει ένσταση επί της απόφασης, διότι σέβεται τους θεσμούς και τις διαδικασίες. Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε τονίσει πως δεν είναι ρατσιστής και πως με αυτό το σχόλιο απευθυνόταν σε έναν φίλο του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ