Έβερτον – Γουέστ Χαμ 0-1

Έβερτον – Γουέστ Χαμ 0-1

Με ένα γκολ του Σούτσεκ στο 86ο λεπτό, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να φτάσει σε ένα σπουδαίο διπλό (0-1) στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον και να πάρει την πρώτη νίκη του 2021!

Σε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι, με ελάχιστες ευκαιρίες, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να πάρει μια πάρα πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Έβερτον (0-1), χάρη στο γκολ του Σούτσεκ στο 86′ και να φτάσει στην πρώτη νίκη του 2021! Μόλις μία ευκαιρία στον στόχο οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, εμφανώς καλύτεροι στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, φτάνοντας στη νίκη μετά από μια «αναμπουμπούλα» στην περιοχή των «ζαχαρωτών»…

Μία ευκαιρία σε 45’…

Χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να δείχνουν εμφανώς κουρασμένες και με το μυαλό μάλλον στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι… Η Έβερτον ωστόσο ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και τη διάθεση να πιέσει και να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία, με τη Γουέστ Χαμ πάντως να αμύνεται εξαιρετικά και τον Ντέιβιντ Μόγιες να έχει στήσει άψογα την ομάδα του.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς «αθόρυβο» καθώς οι δύο ομάδες μαζί είχαν συνολικά μόλις ένα σουτ στον στόχο στα πρώτα 45 λεπτά, δείγμα και του κακού ρυθμού που είχε το παιχνίδι…

Χτύπησαν στο τέλος τα «σφυριά»!

Στο ίδιο τέμπο συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο τα «ζαχαρωτά» και τα «σφυριά». Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν εκείνοι που απείλησαν ουσιαστικά στο ματς, με τον Αλέρ να φτάνει πάρα πολύ κοντά στο πρώτο γκολ του 2021, ωστόσο ο Γάλλος δεν κατάφερε να ακουμπήσει την μπάλα για χιλιοστά στο γύρισμα του Ντέκλαν Ράις.

Η Γουέστ Χαμ ήταν και πάλι η ομάδα που έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Πίκφορντ να βγάζει σε κόρνερ την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κρέσουελ. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε και πάλι, με τον Χάμες Ροντρίγκες να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, χωρίς ωστόσο να καταφέρενει να «ξεκλειδώσει» την πολύ καλή άμυνα της Γουέστ Χαμ.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα έληγε χωρίς τέρματα, ο Σούτσεκ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Έβερτον στο 85ο λεπτό, σκοράροντας το πρώτο γκολ της χρονιάς, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το προβάδισμα στη Γουέστ Χαμ!

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Μίνα, Χολγκέιτ, Ντέιβις, Ντουκουρέ, Μπερνάρντ (65’ Χάμες Ροντρίγκες), Σίγκουρντσον (65’ Γκόμες), Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν (79’ Τοσούν)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Ράντολφ, Τσουφάλ, Ντόουσον, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ράις, Μπόουεν (73’ Γιαρμολένκο), Φορνάλς (73’ Λανσίνι), Σούτσεκ, Μπενραχμά, Αλέ (59’ Αντόνιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ