Τσέλσι : Τρίζει η καρέκλα του Κόντε, αλλά δεν ανησυχεί

Τσέλσι : Τρίζει η καρέκλα του Κόντε, αλλά δεν ανησυχεί

Μόνο σίγουρο δεν θεωρείται το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι, ωστόσο ο ίδις δεν δείχνει να ανησυχεί γι' αυτό.

Η Τσέλσι υπέστη βαριά ήττα από τη Γουότφορντ των Χολέμπας και Καρνέζη με 4-1 χθες βράδυ, αποτέλεσμα το οποίο φέρνει πολλά σύννεφα πάνω από το Στάμφορντ Μπριτζ. Αυτός που θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο είναι ο προπονητής των μπλε, Αντόνιο Κόντε, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Σύμφωνα με αγγλικά μέσα ενημέρωσης, το μέλλον του Ιταλού τεχνικού είναι δυσοίωνο, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα. Μάλιστα, επί της ουσίας, αφήνει τον πρόεδρο της ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς να ενεργήσει όπως εκείνος επιθυμεί.

«Δεν ανησυχώ και δεν φοβάμαι για τη θέση μου. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και δίνω το 120% των δυνάμεών μου. Εντάξει; Αν αυτό είναι αρκετό, τότε όλα είναι καλά. Αν δεν είναι αρκετό, τότε η ομάδα μπορεί να αποφασίσει κάτι άλλο. Εγώ δεν ανησυχώ.

Αύριο είναι μια άλλη ημέρα. Εγώ μπορεί να είμαι προπονητής στην Τσέλσι, μπορεί και όχι. Ποιο είναι το πρόβλημα; Η ψυχή μου είναι ήσυχη. Προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Αν δεν φτάνει αυτό, τότε η ομάδα ας αποφασίσει. Η ζωή συνεχίζεται», είπε χαρακτηριστικά ο Κόντε.

Να αναφέρουμε πως η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας της Premier League με 50 βαθμούς, ούσα στο -19 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ