Κλοπ : «Η Γιουνάιτεντ πήρε παραπάνω πέναλτι, σε δυο χρόνια, από όσα η Λίβερπουλ σε 5.5»

Κλοπ : «Η Γιουνάιτεντ πήρε παραπάνω πέναλτι, σε δυο χρόνια, από όσα η Λίβερπουλ σε 5.5»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την ήττα της Λίβερπουλ από τη Σαουθάμπτον και στάθηκε στο πέναλτι που δεν δόθηκε σε χέρι του Στίφενς κάνοντας συγκρίσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεύτερη ήττα, στο πρωτάθλημα, για τη Λίβερπουλ, που έχασε με 1-0 από τη Σαουθάμπτον, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παραδέχεται την κακή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ προχώρησε και σε μια σύγκριση των αριθμών πέναλτι που έχει κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε σχέση με τη Λίβερπουλ, με αφορμή το πέναλτι που σύμφωνα με τους κόκκινους δεν δόθηκε για χέρι του Στίφενς.

Όπως τόνισε ο Γερμανός τεχνικός: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παραπάνω πέναλτι σε 2 χρόνια απ’ ότι η Λίβερπουλ σε 5μιση χρόνια από τότε που είμαι εδώ. Αλλά δεν έχουμε δικαιολογίες για απόψε».

Για το ματς με τη Σαουθάμπτον, ο Κλοπ είπε πως «το πιο απογοητευτικό είναι το πως ξεκινάμε έναν αγώνα. Δεν είναι μόνο το γκολ, αλλά η γενικότερη απόδοση μας. Συγχαρητήρια στην Σαουθάμπτον για την νίκη, την άξιζαν. Στην αρχή όπως παίξαμε, χάναμε μπάλες. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στην αρχή. Οι αποφάσεις μας δεν ήταν καλές, δεν έχουμε το… μομέντουμ και αυτό φαίνεται μέσα στον αγώνα. Έπρεπε να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ο Μανέ επίσης θα έπρεπε να έχει κερδίσει ένα πέναλτι, ενώ υπήρχε και ένα χέρι. Αλλά δεν είναι δικαιολογία για την εμφάνιση μας, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν βαθμό. Τώρα πρέπει να δείξουμε αντίδραση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ